MI PRAVIMO RAZLIKU

LUKSUZNI PROFESIONALNI OTIRAČI

PREMIUM KVALITETA

ULAZ SA STILOM

OTIRAČI KOJI TRAJU

VRHUNSKI KVALITET

KOLEKCIJA CORAL BRUSH

Coral Brush

Koralna četka je pogodna za sve vrste ulaznih površina, upija vlagu i uklanja suvu prljavštinu prema vremenskim uslovima. Sa svojim jednostavnim, jasnim bojama, ovaj ulazni pod dobro se uklapa u svaki dizajn enterijera.

Coral Brush je napravljen od tri prediva: kapilarnih prediva za upijanje vlage, aktivnog prediva za struganje prljavštine i prediva teške teksture koje mogu da izdrže intenzivnu upotrebu.

Funkcionalni svestrani otirač koji uklanja i vlagu i prljavštinu

Napravljen od Econil® 100% regenerisanog prediva 

U skladu sa najvišim standardom protivpožarnosti klase Bfl-s1 

Pogodno za najtežu komercijalnu upotrebu 

Idealno za unutrašnje ulazne i cirkulacione prostore

Zaustavlja prljavštinu na mestu

Mi smo svetski lider u oblasti tekstilnih ulaznih podova više od 50 godina, tako da za nas nema nepoznanica kada je u pitanju sprečavanje prljavštine i vlage da uđu u vašu zgradu. Prvi utisci su važni. Kada ljudi uđu u vašu zgradu, trebalo bi da im se dopadne ono što vide. Ali takođe imate praktičan pritisak da održavate podove u zgradi čistim i da posetioci budu bezbedni. Naši Coral sistemi ulaznih podnih obloga postiže sve to pa i više.

Naša Coral kolekcija sastoji se od više različitih kolekcija, od kojih svaka ima svoju ciljnu oblast, poput uklanjanja prljavštine ili upijanja vlage. Pored funkcionalnosti, možete odabrati i različite opcije ugradnje.

Koju god kolekciju da odaberete, znaćete da ste dobili najbolji kvalitet sa najboljom funkcionalnošću.

Stvaranje boljeg okruženja

Od načina na koji su napravljeni do njihovog učinka, Forbo Flooring Sistemi proizvode izvanredne proizvode koji su zaista održivi.

Energija iz obnovljivih izvora

Električna energija koju koristimo za proizvodnju, 100% dolazi iz obnovljivih izvora. To znači da je naša lokacija za proizvodnju Coral-a deo efikasnog sistema upravljanja životnom sredinom i da ima ISO 14001 sertifikat.

Opširnije

Kratki i sadržajni promo video sadržaj

Pogledajte video zapise i saznajte više o mogućnostima koje nude Forbo-ovi različiti sistemi ulaznih podnih obloga.

Opširnije

Mogućnosti naše kolekcije Coral

Molimo vas, preuzmite i pročitajte našu digitalnu brošuru ako želite da saznate više o mogućnostima naše kolekcje Coral

Preuzmi

Coral tehnička specifikacije

Ukoliko vas zanima detaljna tehnička specifikacija Forbo Coral kolekcije preuzmite sadržaj

Opširnije

Šta je LRV & NCS?

U arhitekturi, vrednost refleksije svetlosti (LRV) je mera procenta vidljive i upotrebljive svetlosti koja se reflektuje od površine kada je osvetljena izvorom svetlosti. LRV se može povezati sa brojnim odlukama o tome koja se boja može izabrati. Približni LRV boje pokazuje količinu vidljive svetlosti koju će boja reflektovati. Crna ima vrednost refleksije svetlosti od 0% i apsorbuje svu svetlost. Bela ima vrednost refleksije svetlosti od 100% i održava zgradu svetlom i hladnom. Takođe se povezuje sa upotrebom električne energije gde je svetlijim bojama potrebno manje osvetljenja što je direktna ušteda za životnu sredinu. Svi Forbo proizvodi imaju vrednost refleksije svetlosti, koja se može naći na stranicama kolekcije sa opisom svakog proizvoda.

Preuzmite Forbo Coral LRV & NCS dokument

Opširnije