MI PRAVIMO RAZLIKU

LUKSUZNI PROFESIONALNI OTIRAČI PREMIUM KVALITETA

ZA ULAZ SA STILOM

IZDRŽIVOST KOJA TRAJE

VRHUNSKOG KVALITETA

LRV & NCS

Približni LRV boje pokazuje količinu vidljive svetlosti koju će boja reflektovati. Crna ima vrednost refleksije svetlosti od 0% i apsorbuje svu svetlost. Bela ima vrednost refleksije svetlosti od 100% i održava zgradu svetlom i hladnom. 

Takođe se povezuje sa upotrebom električne energije gde je svetlijim bojama potrebno manje osvetljenja što je direktna ušteda za životnu sredinu. Svi Forbo proizvodi imaju vrednost refleksije svetlosti, koja se može naći na stranicama kolekcije sa opisom svakog artikla. 

NCS kodiranje boja opisuje boju bilo kog materijala. Sa numeričkim kodovima boja, takozvanim NCS notacijama, kao što je NCS S 1080-I70R, svaka boja se može precizno opisati. NCS je definisao 1950 standardizovanih boja na svakom desetom koraku prostora boja da bi predstavljao ceo prostor boja. 

Uzorak boje svake notacije je vizuelno identičan bilo kom drugom uzorku boje iste notacije, bilo da se radi o standardizovanoj boji ili boji između standardnih boja iz 1950. godine. Na ovaj način možete pronaći odgovarajuće boje poda sa drugim obojenim predmetima u prostoriji.

LRV & NCS - PROFESIONALNI LUKSUZNI ULAZNI OTIRAČI SRBIJA

Coral Welcome

Zona primene

unutrašnja

Coral Brush

Zona primene

unutrašnja

Coral GripHD

Zona primene

spoljašnja