ULAZNI PODNI SISTEMI

Ulazni pod je osnova za moderni dizajn zgrade. Dobro dizajnirani ulazni podni sistem sprečiće da se prljavština i vlagaunese i na taj način produžava životni vek unutrašnjih podova.

Ulazni pod smanjuje troškove čišćenja i održavanja i negativni potencijal za povrede od proklizavanja. I sa tekstilnim (CORAL) i krutim (NUVAI) ulaznim sistemima u našem portfoliju, možemo da ponudimo ulazna podna rešenje za svaku situaciju.

Ulazni podni sistemi imaju kritičnu ulogu u sigurnosti dečije igre. Saplitanje, proklizavanje i padovi čine većinu svih prijavljenih osnovnih povreda. Donošenjem razumnih odluka o kupovini neophodnih ulaznih podnih površina i postavljanje efikasnog ulaznog sistema,potencijalna klizanja, saplitanja mogu da se dramatično smanje.

Dobro dizajnirani podni ulazni sistem sprečiće da se prljavština i vlaga unesu u prostor i na taj način drastično će produžiti život vaših unutrašnjih podova i smanjite troškove čišćenja, popravka i ukupnih troškova održavanja. FORBO nudi ulazna rešenja za sve vrste ulaza, krutih (Nuvai) i tekstilnih ulaznih sistema (CORAL).